Το electroholic.gr μέλος του GRECA!

Το electroholic.gr μέλος του GRECA!

Η ομάδα του electroholic.gr είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA). Η ένταξή μας στον GRECA αποτελεί το επιστέγασμα του συνόλου των προσπαθειών μας για τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας και του τρόπου με τον οποίο προσφέρουμε στον καταναλωτή και πελάτη μας τα προϊόντα του καταστήματός μας.

Το electroholic.gr συνεχίζει την ανοδική του πορεία με την υποστήριξη πλέον και του GRECA και δίνει υπόσχεση για ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση, για ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, για αναλυτικότερη ενημέρωση, και ακόμη πιο δυνατή after sales υποστήριξη και φυσικά για ακόμη καλύτερες τιμές, έχοντας πάντα στο μυαλό μας την ικανοποίηση των εκλεκτών μας πελατών.

Το σήμα του GRECA, το οποίο κοσμεί πλέον την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, μας κάνει υπερήφανους και μας παρακινεί για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, ώστε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις σας. Ταυτόχρονα, επιβεβαιώνει την αξιοπιστία και την ασφάλεια όλων των συναλλαγών που πραγματοποιούνται εντός του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, προσφέροντας άνεση και σιγουριά τόσο στους χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες μας όσο και στους νέους επισκέπτες της σελίδας μας.

Η ομάδα του electroholic.gr θεωρεί την ένταξή μας στον GRECA ορόσημο στη λειτουργία μας όλα αυτά τα χρόνια και σας ευχαριστεί για την προτίμηση και την υποστήριξή σας!

0 Σχόλια
Scroll Up