Οι καλύτερες δωρεάν εναλλακτικές λύσεις στο Netflix

Το Netflix έχει αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε για την παρακολούθηση ταινιών και εκπομπών, αλλά αυτή η μηνιαία συνδρομή δεν είναι τόσο σημαντική όσο μπορεί να νομίζετε ότι είναι – όλο και περισσότερες εναλλακτικές λύσεις εμφανίζονται στη σκηνή και μερικές από αυτές είναι δωρεάν. Εδώ είναι οι καλύτερες υπηρεσίες Netflix-esque που δεν χρειάζεται να πληρώσετε για να χρησιμοποιήσετε.

1.Plex

Το Plex προσφέρει εδώ και καιρό έναν τρόπο δημιουργίας του δικού σας Netflix από τα βίντεο που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας, αλλά τώρα είναι επάνω το παιχνίδι του για να προσφέρουν δωρεάν, διαφήμιση υποστηριζόμενη ροή ταινιών. Η υπηρεσία Plex εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές σας, παράλληλα με το υπάρχον περιεχόμενο2

2.Crackle

Το Crackle είναι ένας ανταγωνιστής του Netflix, με μια ισχυρή επιλογή ταινιών – όπως είναι οι Alien, Die Hard, Adaptation, Groundhog Day, Whiplash και Captain Phillips, έτοιμοι να κυκλοφορήσουν δωρεάν. Δεν χρειάζεται καν να εγγραφείτε για ένα λογαριασμό αν δεν θέλετε, αν και είναι πιο εύκολο να συγχρονίσετε την παρακολούθησή σας σε πολλαπλές συσκευές αν το κάνετε. Λειτουργεί σε φορητές συσκευές, Apple TV, συσκευές Roku, Xbox One και PS4, Amazon Fire Sticks, και επιλεγμένες έξυπνες τηλεοράσεις.

3.IMDB TV

Η IMDB TV, ιδιοκτησία της Amazon, τώρα έχει αναβαθμιστεί ώστε να ταιριάζει με τη βάση δεδομένων ταινιών και λειτουργεί ανεξάρτητα από το Amazon Prime και το Amazon Prime Video. Ταινίες όπως η Patriot’s Day, η Southpaw, η Tintin, η Fury, η Whiplash, η La La Land και το Social Network καθώς και τηλεοπτικές εκπομπές όπως το Chicago Fire, το Columbo, η A-Team, η Fringe και οι The Following ειναι διαθέσιμες. Εφόσον δεν περιμένετε το καλύτερο και το πιο πρόσφατο περιεχόμενο, τότε η IMDB TV έχει αρκετά στη βιβλιοθήκη της για να βεβαιωθείτε ότι πάντα έχετε κάτι να παρακολουθήσετε.

4.Τubi

Το Tubi τσεκάρει όλα τα κουτιά για μια δωρεάν εναλλακτική λύση Netflix: μια αξιοπρεπή επιλογή περιεχομένου ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, διαφημίσεις που δεν είναι μακράς διάρκειας ή πολύ ενοχλητικές και εύκολη πρόσβαση στην υπηρεσία από μια ποικιλία εφαρμογών. Υπάρχει ακόμη και μια ειδική ενότητα για παιδιά με υλικό για τους νεότερους θεατές, αν χρειάζεστε κάτι για να κρατήσετε τα παιδιά ήσυχα ενώ είστε στο σπίτι ή στο δρόμο. Όσον αφορά τις ταινίες, έχετε τίτλους όπως το The Running Man, το Oldboy, το True Grit, το Mulholland Drive, το Monster και το Kill Bill. Η επιλογή του περιεχομένου της τηλεοπτικής εκπομπής δεν είναι εξίσου εντυπωσιακή, με τις περισσότερες από τις επιλογές σας από το παλαιότερο και πιο σκοτεινό τέλος του φάσματος – η κλασική κωμωδία των Brit, το IT Crowd είναι εδώ, όμως, που είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε.

5.Vudu

Το Vudu είναι μία από τις καλύτερες επιλογές δωρεάν ταινιών που έχουμε συναντήσει στον ιστό το οποίο ανήκει στην Walmart προσφέρει ψηφιακές ταινίες για ενοικίαση και αγορά, καθώς και έναν αυξανόμενο αριθμό τίτλων δωρεάν-με-διαφημίσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε χωρίς να πληρώσετε. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το δωρεάν υλικό και στη συνέχεια ίσως αγοράσετε ένα ή δύο ενοικιαζόμενες ταινίες όποταν και όταν θελήσετε να παρακολουθήσετε κάτι νεότερο. 

6. Hoopla

Εάν έχετε μια κάρτα βιβλιοθήκης, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Hoopla-υπό την προϋπόθεση ότι η βιβλιοθήκη σας έχει συνεργαστεί με την υπηρεσία. Η βιβλιοθήκη σας καθορίζει πόσες ταινίες μπορείτε να «δανειστείτε» ανά μήνα και μόλις το επιλέξετε, έχετε 72 ώρες για να το παρακολουθήσετε. Eνώ διαφέρει απο τις άλλες υπηρεσίες, η επιλογή περιεχομένου είναι λίγο καλύτερη κ ταινίες όπως The Illusionist, Ex Machina, Good Will Hunting, The Sting, Zodiac, και Pan’s Labyrinth θα σας κρατήσουν απασχολημένους για αρκετό καιρό. Υπάρχουν και κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά όπως και οι άλλες υπηρεσίες που αναφέραμε, η επιλογή δεν είναι και η πιο συναρπαστική.

Πηγή : https://gizmodo.com/the-best-free-alternatives-to-netflix-1840415968

0 Σχόλια
Scroll Up