Τώρα μπορείτε να επισυνάψετε email σε άλλα email στο gmail.

Μπορεί μόλις το ακούς να μπερδεύεσαι, αλλά είναι πραγματικά απλό: Μια νέα λειτουργία του Gmail σου επιτρέπει να επισυνάψεις ένα email ή ένα ολόκληρο νήμα σε ένα άλλο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σε μια ανάρτηση ιστολογίου, η Google εξηγεί ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό θα μπορούσε να είναι πιο πρακτικό από τη διαβίβαση αρκετών ξεχωριστών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. “Η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνημμένων σάς επιτρέπει να γράφετε ένα συνοπτικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους παραλήπτες σας και να επισυνάπτετε το σύνολο των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που υποστηρίζουν ότι οι παραλήπτες μπορούν να ανοίξουν άμεσα στον πελάτη αλληλογραφίας τους”, αναφέρει η δημοσίευση. Δεν είναι μια ανάγκη που συναντάται συχνά, αλλά σίγουρα δεν βλάπτει να υπάρχει σαν επιλογή.

Για να το κάνετε, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στη συνέχεια απλά να σύρετε τη γραμμή θέματος από μια λίστα μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το λογισμικό θα το αναγνωρίσει ως πιθανό συνημμένο.

Τα συνημμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα μετατραπούν σε αρχεία “.eml” και δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να επισυνάψετε.

Το χαρακτηριστικό αυτό εξελίσσεται προοδευτικά στους χρήστες από τις 9 Δεκεμβρίου και θα πρέπει να διαρκέσει έως και 15 ημέρες για να είναι διαθέσιμο σε όλους.

Για να ελέγξετε αν η λειτουργία είναι ήδη εφαρμόσιμη για εσάς, ανοίξτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κάντε κλικ στο μενού των τριών σημείων – θα πρέπει να δείτε μια επιλογή “προώθηση ως συνημμένο” εκεί.

Πηγή: https://mashable.com/article/gmail-attach-emails/?europe=true

0 Σχόλια
Scroll Up