Λίγες μέρες απομένουν για το release του God Of War !

God-Of-War-4

Είσαι έτοιμος για το απίστευτο παιχνίδι δράσης της Sony, God of War ; Η αναμονή σου έφτασε στο τέλος!

Σε λίγες μέρες από σήμερα, το God of War  θα είναι γεγονός! Μετράμε αντίστροφα μέχρι τις 20/4 και ανυπομονούμε να έρθει στα χέρια μας το εκπληκτικό third-person παιχνίδι σχεδιασμένο από την Santa Monica Studio. Θα το βρεις στο electroholic.gr και φυσικά μπορείς να κάνεις νωρίτερα την παραγγελία σου πριν εξαντληθεί!
Αφέσου στην εκπληκτική εμπειρία του PS4 και απόλαυσε ένα θεαματικό παιχνίδι. Εσύ τι περιμένεις; Ακόμα και αν δεν είσαι gamer είναι η κατάλληλη στιγμή να μπεις στον κόσμο μας. Join the club!

Εδώ θα βρεις μοναδικά PS4 για ποιοτικές στιγμές gaming!

 

 

Λίγα λόγια για το story του God of War

Το παιχνίδι όπως μας δείχνει και στο τρέιλερ ξεκινάει με τον θάνατο της μητέρας του Ατρέα. Θα αναρωτιέσαι ποιος είναι αυτός. Προς έκπληξή μας, είναι ο γιος του πρωταγωνιστή όλων των God of War του θεού Κράτος, νόθο γιο του Δια σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία. Επιθυμία της νεκρής μητέρας είναι να πεταχτούν οι στάχτες της στην πιο ψηλή κορυφή. Ο άντρας της και ο γιος της θέλοντας να σεβαστούν την τελευταία της επιθυμία ξεκινούν ένα μακρινό ταξίδι γεμάτο περιπέτειες, δράση και αδρεναλίνη. Εν τω μεταξύ, ο μικρός Ατρέας δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με την θεϊκή του φύση, καθώς ο πατέρας του επιθυμεί να το κρατήσει κρυφό για να τον προστατέψει. Όμως, κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους, και έπειτα από ένα ατύχημα του Ατρέα, η θεϊκή φύση του παλεύει με την ανθρώπινη. Ακολουθεί ένας ανατριχιαστικός διάλογος μεταξύ πατέρα και γιου, μέσα από τον οποίο ο μικρός προϊδεάζεται για τη μη ανθρώπινη πλευρά του.

Ατρέας (γιος): So I am a man now, like you?
Κράτος (πατέρας): No we are not men. We are more than that.

Ενώ γνωρίζουμε πως τα προηγούμενα God of War ήταν βασισμένα στην ελληνική μυθολογία, αυτό φαίνεται να έχει επιρροές από την Νορβηγική μυθολογία. Δεν μπορούσε να μείνει απαρατήρητο το γεγονός ότι ο Κράτος δεν χρησιμοποιεί σαν όπλο του τις κλασικές αλυσίδες με τις λεπίδες. Αντί αυτών, χρησιμοποιεί στις μάχες του ένα μαγικό τσεκούρι το οποίο αποκαλεί Leviathan Axe.

God Of War 4

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς το επίσημο site της Sony, ειδικά σχεδιασμένο για το God of War. Κάνε κλικ εδώ.

Αφέσου στην απόλυτη εμπειρία gaming!

Προπαράγγειλε τώρα το God Of War, πριν εξαντληθεί!
Μπες εδώ και κάνε την παραγγελία σου!

0 Σχόλια
Scroll Up