Wonder Woman, έρχεται από την DC!

Wonder Woman

Η Wonder Woman είναι η πρώτη ταινία αφιερωμένη αποκλειστικά σε γυναίκα υπέρ-ηρωίδα. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι η Gal Gadot (Diana), στο πλευρό της θα είναι ο Chris Pine στον ρόλο του Steve Trevor, η Robin Wright στον ρόλο της στρατηγού Antiope και η Connie Nielsen στον ρόλο της Βασίλισσας Hippolyta.

Η ιστορία ξεκινάει με την Diana, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, η οποία εκπαιδεύεται να γίνει μία ανίκητη πολεμίστρια. Μεγαλωμένη αποκομμένη από τον έξω κόσμο, σε έναν οχυρωμένο νησιώτικο παράδεισο, μέχρι που ένας Αμερικανός πιλότος πέφτει στις ακτές τους και τους λέει για μία τεράστια σύγκρουση η οποία βρίσκεται στην κορύφωσή της στον έξω κόσμο. Η Diana φεύγει από το σπίτι, βέβαιη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή. Παλεύοντας δίπλα στους ανθρώπους σε έναν πόλεμο με στόχο να τελειώσει όλους τους πολέμους, η Diana θα ανακαλύψει τις πλήρεις δυνάμεις της… και το πραγματικό πεπρωμένο της σαν Wonder Woman!

Με την συγκεκριμένη κυκλοφορία η DC Extended Universe (DCEU) ευελπιστεί να παρουσιάσει μια νέα δυνατή εικόνα, μια περισσότερο επιτυχημένη πορεία σε σχέση με τις κινηματογραφικές προσπάθειες των υπόλοιπων ηρώων της. Η ταινία, σε σκηνοθεσία Patty Jenkins, θα έρθει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 8 Ιουνίου.

 

0 Σχόλια
Scroll Up