Η νικήτρια του διαγωνισμού “This summer is yours” στο Electroholic

Η κυρία Σοφία Χατζηγεωργίου είναι η μεγάλη νικήτρια του καλοκαιρινού διαγωνισμού του electroholic.gr! Ο διαγωνισμός”έτρεξε” το μήνα Αύγουστο με τίτλο “This summer is yours”, στην επίσημη σελίδα του καταστήματός μας στο Facebook.

Η τυχερή του διαγωνισμού επισκέφτηκε το φυσικό μας κατάστημα (Σμύρνης 49, 12242 Αιγάλεω) και παρέλαβε το υπέροχο δώρο της! Ένα ηλεκτρικό πατίνι GoClever City Board SX8 Black-Red με τα προσταυτευτικά σώματος!

Το electroholic.gr ευχαριστεί όλους τους facebook-φίλους του που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό! Stay tuned για περισσότερους διαγωνισμούς και δώρα!

Γνωρίστε το GoClever City Board SX8 Black-Red

Το ηλεκτρικό πατίνι GoClever City Board SX8 προσφέρει έναν γρήγορο και βολικό τρόπο μεταφοράς, συνδυάζοντας την διασκέδαση και την ανάπτυξη της ισορροπίας. Διασχίζει διάφορα είδη εδάφους με ευκολία εξασφαλίζοντας παράλληλα την άνεση.

Η μεγάλη επιφάνειά του λειτουργεί υπό όλες τις συνθήκες χάρη στη χρήση των τροχών υψηλής πρόσφυσης 8 ιντσών που ελαχιστοποιούν την κλίση του σώματος και διασφαλίζουν την σταθερότητα. Απολαύστε δυναμική και ομαλή κίνηση με την μέγιστη ασφάλεια. Το προϊόν έχει εγγύηση 5 χρόνια.

0 Σχόλια
Scroll Up