Οι νικητές του μεγάλου διαγωνισμού του electroholic “Back Home”

Άλλος ένας από τους μεγάλους και δημοφιλέστατους, όπως αποδεικνύεται από τις αμέτρητες συμμετοχές σας, διαγωνισμούς του Electroholic έφτασε στο τέλος του, αναδεικνύοντας αυτή τη φορά πέντε τυχερούς.

Οι τυχεροί νικητές είχαν την ευγενή καλοσύνη να φωτογραφηθούν με τα δώρα τους. Πρόκειται για τον κύριο Σταύρο Μπουζή, ο οποίος κέρδισε ένα φορητό ηχείο GoClever Sound Club Magnum Black, την κυρία Ειρήνη Τριανταφύλλου, η οποία θα μπορεί στο εξής να απολαμβάνει εντυπωσιακές ταινίες στο σπίτι της με τον Projector Goclever Cineo Focus 2 και την κυρία Σοφία-Μαρία Σκουμπουρδή, που στο εξής θα μπορεί να καταγράφει όλες τις περιπετειώδεις εξορμήσεις της με την action βιντεοκάμερα GOCLEVER DVR Extreme PRO 4K. Τέλος η κυρία Ελευθερία Ιωαννίδου κέρδισε μια έξυπνη ζυγαριά μπάνιου Goclever Smart Scale V2 και ο κύριος Νάσος Λειβαδάς είναι ο τυχερός νικητής του GoClever Smartband Black.

Τους ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους, τους συγχαίρουμε για τη νίκη τους και τους ευχόμαστε αμέτρητες στιγμές απόλαυσης με τα δώρα που κέρδισαν.

Φυσικά, ευχαριστούμε για άλλη μια φορά όλους τους φίλους μας που δήλωσαν συμμετοχή και υποσχόμαστε περισσότερους διαγωνισμούς και νικητές στο μέλλον.

Οι νικητές του διαγωνισμού του electroholic “Back Home” με τα δώρα τους:

Σταύρος Μπουζής – Φορητό ηχείο GoClever Sound Club Magnum Black

Ειρήνη Τριανταφύλλου – Projector Goclever Cineo Focus 2

Σοφία-Μαρία Σκουμπουρδή – Action βιντεοκάμερα GOCLEVER DVR Extreme PRO 4K

Ελευθερία Ιωαννίδου – Έξυπνη ζυγαριά μπάνιου Goclever Smart Scale V2

Νάσος Λειβαδάς – GoClever Smartband Black

0 Σχόλια
Scroll Up