Μπορείς να φανταστείς τον κόσμο σε 30 χρόνια;

Ο κόσμος σε 30 χρόνια

Το project Kaspersky Lab

Φαντάσου τον κόσμο σε 30 χρόνια… Λες να βλέπουμε να αιωρούνται διαστημόπλοια και ιπτάμενα αυτοκίνητα; Λες να γίνονται πράγματα απλά με την σκέψη; Όλοι μπορούμε να φανταστούμε  μια εικόνα στο μυαλό μας για το πώς θα είναι το μέλλον, αλλά κανείς  δεν ξέρει με σιγουριά πως θα είναι. Σ’ αυτό το αναπάντητο και συναρπαστικό ερώτημα έρχεται να δώσει κάποιες εκδοχές το project του Kaspesky Lab, που με ένα μοντέλο interactive χάρτη μας επιτρέπει να “δούμε” το μέλλον αλλά και να επέμβουμε σε αυτό, διοχετεύοντας στοιχεία της προσωπικότητας μας και του δικού μας οράματος.

Ας υποθέσουμε λοιπόν σαν σημείο αναφοράς  το 2050σε περίπου 30 χρόνια από σήμερα. Πέρα από το πως θα φαίνονται τα πράγματα γύρω μας, μπορεί κανείς να σκεφτεί τον τρόπο ζωής των ανθρώπων, όπως ας πούμε το ότι οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την ώρα που θα παρακολουθούν τα μαθήματα τους αφού πλέον οι καθηγητές τους δεν θα είναι φυσικές παρουσίες αλλά ολογράμματα. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να φανταστούμε την δυνατότητα τα παιδιά να μπορούν να “πειράξουν το σύστημα” και να στέλνουν ψευδείς πληροφορίες στο σχολείο. Στα υπόλοιπα πιθανά σενάρια έχουμε drones, hackers, ερημοποίηση περιοχών εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής και πολλά ακόμα που αξίζουν τον χρόνο σας για να τα διαβάσετε.

Το project Kaspersky Lab

Ταξίδι στο μέλλον, σήμερα!

Αφού ταξιδέψαμε στο μέλλον, επιστρέφουμε στα δικά μας, σας παρουσιάζουμε μερικά εντυπωσιακά gadget από το μέλλον που είναι διαθέσιμα τώρα. Μιλάμε VR headsets, συσκευές εικονικής πραγματικότητας όπως τα Glasses GoClever VR Elysium Plus  που σου επιτρέπουν να μπεις “μέσα” στα games του κινητού σου και να τα απολαύσεις σαν να το ζεις εσύ ο ίδιος. Το Glasses Oculus Rift VR, μετατρέπει ό,τι βλέπεις σε μια μοναδική, οπτικοακουστική εμπειρία, σου προσφέρει κορυφαία ποιότητα, εργονομικό design και εύρος γωνίας οπτικού πεδίου 110 μοίρες. Η εικονική πραγματικότητα επόμενης γενιάς είναι ήδη εδώ και είναι πιο ρεαλιστική από ποτέ! Μπορείς επίσης να δεις το Spectator 4SMARTS Universal VR Glasses, μια οικονομική πρόταση, αλλά με καθηλωτική VR εμπειρία. Τέλος, τα 4smarts Foldable Universal VR είναι η πιο προσιτή λύση, κατασκευασμένο από συμπαγές, σκληρό και ανθεκτικό χαρτόνι.

0 Σχόλια
Scroll Up