AirSelfie: Η συσκευή που θα «απογειώσει» τις selfie φωτογραφίες σας!

Το 2017 γνώρισαν τις «selfie» φωτογραφίες ακόμη και οι ηλικιωμένοι! Μπήκαν στη ζωή μας πριν από μερικά χρόνια, άλλαξαν τον τρόπο «επικοινωνίας» στα social media και επηρέασαν σημαντικά την ροή της τεχνολογικής εξέλιξης από πολλές απόψεις.

Οι selfies πλέον αποτελούν σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας των περισσότερων χρηστών smartphones, και για τον λόγο αυτό οι κατασκευάστριες εταιρείες δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των ανάλογων δυνατοτήτων στις νέες συσκευές που εισάγουν στην τεράστια αγορά κινητών τηλεφώνων.

rrshlmf1

Αν και μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί αρκετές εξελίξεις γύρω από τις selfie φωτογραφήσεις, η καινοτόμος εταιρεία AirSelfie Holdings Ltd London έχει στόχο να αλλάξει εντελώς το σκηνικό που όλοι έχουμε συνηθίσει. Το προϊόν που «κλέβει την παράσταση» εδώ και μερικούς μήνες στην ιστοσελίδα προώθησης και χρηματοδότησης τεχνολογικών παραγωγών Kickstarter.com, είναι το πρωτοπόρο Airselfie.

To AirSelfie είναι ένα μικροσκοπικό drone που χωράει ακόμη και στην τσέπη σας, προσφέροντας την δυνατότητα να «τραβάτε» τις πιο εντυπωσιακές και δύσκολες λήψεις selfie από αέρος! Δεν έχετε παρά να προσαρμόσετε την ειδική θήκη του drone στη smartphone συσκευή σας, να κρατήσετε το «χειριστήριο» ανά χείρας και να το απογειώσετε μέσω της ανάλογης εφαρμογής που θα έχετε εγκαταστήσει…

rrshlmf3

Ο ασύρματος έλεγχος του AirSelfie φτάνει έως και τα 20 μέτρα! Μπορεί η απόσταση να μην είναι τεράστια όπως έχουμε συνηθίσει στα μεγαλύτερα drones, αλλά σίγουρα είναι ικανοποιητική για τις περισσότερες προσωπικές λήψεις selfie. Το ίδιο ικανοποιητικός για τον μέσο χρήση smartphone είναι και ο φωτογραφικός αισθητήρας στα 5MP. Επιπλέον, η συσκευή μπορεί να καταγράψει video με ανάλυση Full HD στα 30 fps! Τέλος, το AirSelfie έχει την δυνατότητα να παραμένει σε λειτουργία στον αέρα για 3 ολόκληρα λεπτά, χρόνος υπεραρκετός για τις πιο πολλές περιπτώσεις.

rrshlmf2

rrshlmf4

rrshlmf5

rrshlmf6

rrshlmf7

rrshlmf9

0 Σχόλια
Scroll Up