Οι καλύτερες ερασιτεχνικές DSLR της αγοράς για το 2017!

Καθημερινά απολαμβάνεις να φωτογραφίζεις τα πάντα με το κινητό σου. Εντυπωσιακά τοπία που συναντάς σε εκδρομές, αντικείμενα που ξεχωρίζουν και φυσικά ολόκληρη την παρέα στα καλυτερά της! Κάποια στιγμή λοιπόν νιώθεις πως όχι απλά φωτογραφίζεις, αλλά ουσιαστικά έχεις το ταλέντο και τη διάθεση για να ανέβεις ένα σκαλί στο χώρο της φωτογραφίας.

Αν τα παραπάνω θα μπορούσαν να αναφέρονται και σε εσάς, τότε έφτασε η στιγμή να αναζητήσετε το επόμενο «εργαλείο» που θα αποθανατίζει όλα αυτά που επιθυμείτε και κυρίως θα προσφέρει όσα δεν μπορεί ένα κινητό. Μία φωτογραφική μηχανή DSLR είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Αν αναρωτιέστε κατά πόσο πραγματικά χρήσιμη θα σας είναι μία DSLR, δεν είναι εύκολο να σας δώσουμε την απάντηση. Εφόσον όμως είστε κοντά στην απόφαση, θα σας γλιτώσουμε από αρκετές ώρες αναζήτησης στο internet με το να σας προτείνουμε τα καλύτερα οικονομικά μοντέλα που μπορείτε να βρείτε σήμερα στην αγορά!
product_06
1) Nikon D3400 : Η ιδανική επιλογή για όποιον θέλει να αποκτήσει ένα νέο μοντέλο με όλες τις βασικές δυνατότητες χωρίς να ανέβει αρκετά σε κόστος. Η ταχύτητα εστίασης και το άνετο menu θα είναι στοιχεία που αμέσως θα απολαύσετε!
5300
2) Nikon D5300 : Μία φωτογραφική DSLR που θα σας ανεβάσει επίπεδο από άποψη ποιότητας λήψης και επιπλέον θα υποστηρίξει πολλές από τις μελλοντικές ανάγκες σας όσο εμβαθύνετε στην τέχνη της φωτογραφίας. Τα επιπλέον χαρακτηριστικά σε σύγκριση με φθηνότερα μοντέλα είναι το «κλειδί» για να μην μπείτε γρήγορα σε σκέψεις για αναβάθμιση.
Canon-EOS-T6i-with-18-55mm-lens
 3) Canon EOS Rebel T6i/750D : Αν και η Canon δεν κερδίζει γενικότερα την προτίμηση στην «ερασιτεχνική» κατηγορία, το συγκεκριμένο μοντέλο αξίζει κάθε euro από την αγορά σας. Εξαιρετική απόδοση αισθητήρα στα 24,2 MP και σοβαρές δυνατότητες λήψης βίντεο, είναι τα βασικότερα πλεονεκτήματά της για τα οποία την έχουν επιλέξει εκατομμύρια ενθουσιώδεις «νέοι» στην φωτογραφία.
pent
4) Pentax K-S2: Η DSLR για τους λάτρεις της περιπέτειας! Ανάμεσα σε Nikon & Canon στέκει το συγκεκριμένο μοντέλο της Pentax που σε συγκριτικά χαμηλό κόστος είναι από τα ελάχιστα που είναι απόλυτα ανθεκτικά στον καιρό και διαθέτουν ενσωματωμένο wifi!

 

0 Σχόλια
Scroll Up