Οι 4 καλύτερες νέες τηλεοπτικές σειρές!

Οι τηλεοπτικές σειρές είναι εθιστική συνήθεια! Ένας καλός λόγος για να μαζευτεί ή παρέα σπίτι αλλά και αφορμή για δυνατά ξενύχτια μπροστά στην τηλεόραση. Είναι τέτοια η παγκόσμια απήχηση των σειρών, που οι δημιουργοί με τις παραγωγές, τα σενάρια και τις σκηνοθετικές απόπειρες και ασφαλώς τους ηθοποιούς, συναγωνίζονται “στα ίσια” τα χολιγουντιανά πρότυπα αποσπώντας πολλαπλές διακρίσεις. Η λίστα των τίτλων της φετινής σεζόν ατέλειωτη, η θεματολογία πολυποίκιλη και η επιλογή των πέντε καλύτερων δύσκολη…

American Crime Story

American Crime Story: The People vs OJ Simpson
Η σειρά ρίχνει φως στην εκδίκαση πολύβοων εγκληματικών υποθέσεων που συγκλόνισαν την κοινωνία των Ηνωμένων Πολιτειών. Στα 10 επεισόδια του πρώτου κύκλου το κοινό έρχεται αντιμέτωπο με την υπόθεση του O.J. Simpson, του πρώην αστέρα του ράγκμπι, που κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της γυναίκας του και ενός φίλου της. Το “true story” του σεναρίου ιντριγκάρει τους λάτρεις της αστυνομικής περιπέτειας και των δικαστικών αναμετρήσεων ενώ μία ματιά στο καστ γοητεύει και τους πλέον απαιτητικούς… Cuba Gudding Jr. στον πρωταγωνιστικό ρόλο του κατηγορουμένου πρώην αθλητή, John Travolta και David Schwimmer κάποια από τα “βαριά” ονόματα της σειράς.

Colony - TV Series

Colony
Το δίλημμα Αντίσταση ή Συνεργασία θέτει στο κοινό ο δημιουργός Carlton Cuse που παρουσιάζει μία οικογένεια στο L.A. να διχάζεται ανάμεσα στην ανάγκη για επιβίωση και τη δίψα για επανάσταση. Η εισβολή μιας εξωγήινης δύναμης οδηγεί τον πρωταγωνιστή, πρώην στρατιωτικό, στη συνεργασία με την κυβέρνηση σε μία περιπέτεια φαντασίας πολλά υποσχόμενη, καθώς φέρει την υπογραφή του δημιουργού του “Lost”! Συμπρωταγωνιστούν δε και δύο ηθοποιοί ” μπαρουτοκαπνισμένοι” σε block busting series: Ο Josh Holloway του “Lost” (Sawyer για το ευρύ κοινό…) και η Sarah Wayne Callies των “Prison Break” και “The Walkin’ Dead”.

The Shannara Chronicles

The Shannara Chronicles
Μία παραμυθική μεταφορά της ομώνυμης σειράς βιβλίων του Terry Brooks που μεταφέρει το κοινό χιλιάδες χρόνια μετά την καταστροφή του ανθρώπινου πολιτισμού. Η Aberly, η τελευταία των Εκλεκτών του μαγικού οίκου Shannara, προσπαθεί να σώσει τον κόσμο που απειλείται από δαιμονικά στοιχεία. Όπλο της ο καρπός του “Δέντρου της Ζωής” ο οποίος όταν φυτευθεί στο κατάλληλο σημείο θα εξασφαλίσει την ευημερία. Φανταστικά τοπία και κουστούμια καθώς και η παρουσία του John Rhys Davies (του γνωστού και αγαπημένου Γκίμλι!) προσδίδουν κάτι από “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών” στη σειρά.

Billions - TV Series

Billions
Για εκείνους που εκτίμησαν το σενάριο του “Λύκου της Wall Street” προτείνεται ή σειρά “Billions”. Η αμύθητη περιουσία και το “πόθεν έσχες” του δισεκατομμυριούχου Bobby Axelrodd δίνουν τροφή για έρευνα σε βάθος από τον εισαγγελέα Chuck Rowdes, μία έρευνα που θα πέσει πάνω σε ύποπτες συναλλαγές. Στο οικονομικό αυτό θρίλερ των David Levien και Brian Koppelman πρωταγωνιστούν οι Paul Giamatti, Damian Lewis και Maggie Siff (του “Sons of Anarchy”).

> Έχεις τηλεόραση; Βρες μέσα από μια μεγάλη γκάμα σε σε Τηλεοράσεις αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σου στο electroholic.gr
0 Σχόλια
Scroll Up